TRASK ble gjennomført sommeren 2018. Prosjektet støttet Leger uten grenser og særlig denne organisasjonens arbeid med mødre og barns helse i land med krig, konflikter og katastrofer.

Jeg gikk til fots fra Oslo til Trondheim, samtidig som jeg arrangerte og deltok på 11 konserter, godt hjulpet av ca. 160 musikere.

Det var en gigantisk og rimelig slitsom affære, men det var også en fenomenal måte å piffe opp meg selv setter tre års krefthistorie, med to operasjoner og  mye cellegiftbehandling.

Konsertene ble arrangert på en rekke ulike scener: i kirker, i en veteranbuss, på kulturgårder og (kanskje mest spektakulært) på viewpoint Snøhetta, på Dovrefjell. SÅ mange dyktige musikere stilte opp og publikum var over måte fornøyd.

Jeg fikk inn ca. 110 000 kroner, hadde noen utgifter, og endte opp med å sende Leger uten grenser 90 000 kroner. Ikke noen enorm sum, men jeg tenker at med så gode opplevelser for både meg selv og publikum, så var resultatet strålende.

En uke etter at jeg kom hjem, ble det konstatert at jeg hadde fått spredning av kreftceller. Jeg ble nok en gang operert, og måtte på ny gjennom seks kurer med cellegift. Det er rart at jeg som kjente meg så sprek og oppesen, faktisk hadde gjennomført dette ville prosjektet med kreft i kroppen. Jeg er nå med i en forskningsstudie ved Radiumhospitalet - følges opp - og alt går bra med meg! Mitt nye prosjekt - Ulendt terreng - kan du lese mer om her

Lenger ned på siden kan du se filmen som ble laget fra TRASK!

RUTEOVERSIKT

I ruteoversikten ser du hvor og når jeg gikk!

LES OM TRASK-KONSERTENE

LENGER NED PÅ SIDEN!

Kickoff-konsert på Skafferiet, Tjøme,

tirsdag 29. mai, kl. 19:00

Kickoff-konsert i Sørkedalen kirke, Oslo,

onsdag 30. mai, kl. 19:00

Aktivitetshuset Lidskjalv, Gran sentrum,

søndag 3. juni, kl: 13:00

Veteranbusstur, Gjøvik-Lillehammer, lørdag 9. juni

Avreise Gjøvik - Skysstasjonen, kl. 12:00

Sigrid Undsets plass i gågata på Lillehammer,

lørdag 9. juni, kl. 14:00

Dale Gudbrands Gard, Sør-Fron,

torsdag 14. juni, kl. 19:00

Et mangfold av musikere i TRASK

Her er filmen som ble laget fra TRASK-turen

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com