top of page

Augandzi på Gimle gård i Kristiansand, jula 1988 - fjernsynsprogram

1. juledag 1988 var gruppa Augandzi med i et juleprogram fra NRK, på Gimle gård. Programmet var produsert av NRK Sørlandet, som en periode i livet også var min arbeidsplass. Morsomt å se igjen dette programmet. Augandzi spiller her Haugebonden - strofene lærte jeg av Anne Sandnes fra Gjøvdal i Aust-Agder. Den andre sangen "Det var en lørdag aften" (utrolig hvor mange sanger som begynner med disse ordene...) lærte jeg av Torborg Grantangen, fra Gjerstad i Aust-Agder. Det er en flott vise. Den hadde opprinnelig mange flere vers, sa Torborg, men hun husket ikke flere. Augandzi spilte mange sanger jeg hadde samlet, i regí av Aust-Agder-Arkivet, i 1986-1987. Mye av dette stoffet er forresten nå digitalisert, og foreligger, blant annet i Salaby, et digitalt læremiddel fra Gyldendal Forlag. Det var Egil Ødegård som lagde alle musikkarrangementene til musikken Augandzi spilte. Han spilte også gitar. Kathleen Grønning spilt fløyte.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page