top of page

Augandzi i direktesendt NRK-program, fra Oslo konserthus, i 1988

Jeg finner stadig gamle TV-programmer på Internett. De er festlige tidsbilder, men også fin "dokumentasjon" på mye jeg har drevet med som såkalt kulturarbeider. Dette opptaket er et utklipp fra et program som gikk på lufta i 1988. Ridderrennet feiret da sitt 25-års-jubileum i Oslo konserthus. Mye fintfolk var i den fullsatte salen og mange "stjerner" var på scenen, blant andre Arve Tellefsen, Kari Bremnes, Sissel Kyrkjebø, Jose Feliciano, Jahn Teigen OG Anne Grimstad, sammen med Kathleen Grønning og Egil Ødegård - i gruppa Augandzi. Jeg husker ikke så mye fra selve opptredenen - jeg var vel nærmest i svime - men må ha overlevd, siden opptaket viser det. Vi var der, tror jeg, fordi Willy Andresen (en meget sentral musikalsk leder i NRK) hadde lagt sin elsk på gruppa. og engasjerte oss flere ganger til ulike opptredener i NRK-sammenheng. Vi spilte sangen Jeg beilet - som jeg hadde lært og gjort opptak av i et møte med Torborg Grantangen fra Gjerstad. Egil arrangerte sangen for Augandzi.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page