Seljåsen dyretrall og trollevers - husflua

February 16, 2018

Dette er programmet om husflua, i barne-TV-serien Seljåsen dyretrall og trollevers, en serie som ble sendt i NRK i 1997 og 2000. Parallelt ga jeg ut bok og plate med samme tittel som barne-TV-serien. Boka er vakkert illustrert av Pål Thomas Sundhell og Jan Fekjan. Plata ble nominert til Spellemannprisen, som årest beste barneplate. Mye jobb, men mye moro med Seljåsen-produksjonene. Hadde noen hundre Rikskonserter basert på dette materialet. All musikken ble skrevet av Egil Ødegård. Manuset til serien og tekstene til sangene sto jeg for - forøvrig hadde jeg ansvaret for mangt og meget i serien.

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com