Anne på TV - i 1974

I tida 1972-1975 bodde jeg på Oppdal, et fantastisk sted å bo i disse viktige ungdomsåra. Jeg hadde allerede i mange år vært glad i å synge, og hadde stått foran et publikum,

også tidligere, men det var nok på Oppdal det "tok litt av". Jeg sang en stund i ei visegruppe, den hadde vel ikke noe navn, så vidt jeg husker, men de som var med var undertegnede samt to medelever fra Oppdal korrespondansegymnas - Per Terje Larsen og Håvard Killi, samt en lærer på ungdomsskolen, Håkon Sundseth, som døde altfor ung. I 1974 var Landskappleiken på Oppdal. I den forbindelse laget NRK TV direktesending fra Bygdemuseet. Der var den lille visegruppa med - ei uke før jeg fylte 18 år. Det er lenge siden! Morsomt å se slike gamle opptak, særlig frydefullt å høre veldig beskjedne og sjenerte Anne bli intervjuet. Du store tid!

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square