top of page

Anne på TV - i 1974

I tida 1972-1975 bodde jeg på Oppdal, et fantastisk sted å bo i disse viktige ungdomsåra. Jeg hadde allerede i mange år vært glad i å synge, og hadde stått foran et publikum,

også tidligere, men det var nok på Oppdal det "tok litt av". Jeg sang en stund i ei visegruppe, den hadde vel ikke noe navn, så vidt jeg husker, men de som var med var undertegnede samt to medelever fra Oppdal korrespondansegymnas - Per Terje Larsen og Håvard Killi, samt en lærer på ungdomsskolen, Håkon Sundseth, som døde altfor ung. I 1974 var Landskappleiken på Oppdal. I den forbindelse laget NRK TV direktesending fra Bygdemuseet. Der var den lille visegruppa med - ei uke før jeg fylte 18 år. Det er lenge siden! Morsomt å se slike gamle opptak, særlig frydefullt å høre veldig beskjedne og sjenerte Anne bli intervjuet. Du store tid!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page