top of page

Anne på TV, fra Smegarden camping på Oppdal - 1974

Dette er et utklipp fra et program som ble sendt fra Smegarden camping i Oppdal kommune. Odd Grythe var "hovedprogramleder", og reiste denne sommeren rundt i landet og laget programmer fra ulike lokalsamfunn. Jeg ble plukket ut som en av de lokale kreftene som skulle bidra med underholdningen i programmet. Det er festlig at det eksisterer slike gamle opptak, og ganske spesielt å se seg selv i levende bilder fra ca. 44 år siden. Denne opptredenen førte til at Odd Grythe samme året tok meg med på en turné - må ha vært i både Sør- og Nord-Trøndelag. Jeg husker at blant andre Ivar Ruste var med. Det var også Stein Ove Berg.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page