top of page

SVEVE

SVEVE er i en musikkgruppe som første gang ble til i ca. 2008. Gruppa spiller musikk som er tonesatt av Torgeir Hefre. Tekstene har jeg skrevet, og de er på nynorsk, alle sammen. "Den opprinnelige" SVEVE-gruppa fór med vinden. Nå er SVEVE i gang igjen, med en noe ny besetning. I dag består vi av Torgeir Hefre, som trakterer tangenter, Oddbjørn Aase på, hovedsaklig trommer - som den multiinstrumentalist han er, dukker han også opp med andre instrumenter, som trekkespill og bass, Erling Eriksen spiller bass, og tidvis gitar, og Fru Fjeld er vokalisten. Det er en fryd å spille med disse karene og morsomt å kunne presentere tekster jeg innimellom tenker at jeg mer enn gjerne står for.

På bildet ser du f.v Oddbjørn, Torgeir, Anne og Erling

Her er SVEVE, f.v. Oddbjørn, Torgeir, Anne, Erling

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page