Opptak fra Telemarkscenen

23. november var SVEVE på besøk i NRK Telemark - og gjorde opptak til Telemarkscenen, et fint tiltak fra denne distriktssendingen

. Artister kommer i studio, spiller inn et par låter og blir presentert på radioen, gjerne sammen med et intervju. Opptakene har "live"-karakter, og spilles inn mens vi alle står der og spiller og synger samtidig - altså lite rom for flikking og "juks" - det kommer det som kommer. Det kan jo faktsik bli sjarmerende og ikke alt for polert. Jeg legger her ut innspillingen av låta Då blir nå. Innspillingene blir liggende i youtube - så her er det bare å søke opp SVEVE, så dukker vi opp.

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square