top of page

SVEVE spiller Då blir nå, på Telemarkscenen i NRK Telemark

23. november var SVEVE på besøk i NRK Telemark - og gjorde opptak til Telemarkscenen, et fint tiltak fra denne distriktssendingen

. Artister kommer i studio, spiller inn et par låter og blir presentert på radioen, gjerne sammen med et intervju. Opptakene har "live"-karakter, og spilles inn mens vi alle står der og spiller og synger samtidig - altså lite rom for flikking og "juks" - det kommer det som kommer. Det kan jo faktsik bli sjarmerende og ikke alt for polert. Jeg legger her ut innspillingen av låta Då blir nå. Innspillingene blir liggende i youtube - så her er det bare å søke opp SVEVE, så dukker vi opp.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page