Sangen om rådyret

Jeg legger stadig ut episoder fra barne-TV-serien min, og forsøker samtidig å legge ut de enkelte sangene som hører til hver episode. Det er jo slik at TV-serien først og fremst ville vise barn noen av de ville dyra i skog og mark rundt Seljåsen, ikke bare husdyra våre. Utvalget av ville dyr ble noe tilfeldig - ut fra muligheter vi hadde til å skaffe til veie opptak av dem, men mitt ønske var vel å forsøke å presentere, i hvert fall NOEN dyr som barn kanskje ikke hadde sett eller hørt så mye om. Her er, uansett, sangen om rådyrgeita, i en "hjemmesnekra" filmutgave - i det minste får eventuelle seere muligheten til å lese teksten :) Melodien er - som vanlig - av Egil Ødegård. Teksten er jeg ansvarlig for.

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square