top of page

Rådyrgeita - sangen om rådyret

Jeg legger stadig ut episoder fra barne-TV-serien min, og forsøker samtidig å legge ut de enkelte sangene som hører til hver episode. Det er jo slik at TV-serien først og fremst ville vise barn noen av de ville dyra i skog og mark rundt Seljåsen, ikke bare husdyra våre. Utvalget av ville dyr ble noe tilfeldig - ut fra muligheter vi hadde til å skaffe til veie opptak av dem, men mitt ønske var vel å forsøke å presentere, i hvert fall NOEN dyr som barn kanskje ikke hadde sett eller hørt så mye om. Her er, uansett, sangen om rådyrgeita, i en "hjemmesnekra" filmutgave - i det minste får eventuelle seere muligheten til å lese teksten :) Melodien er - som vanlig - av Egil Ødegård. Teksten er jeg ansvarlig for.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page