top of page

Seljåsen dyretrall og trollevers - beveren

Det tredje programmet i barne-TV-serien Seljåsen dyretrall og trollevers handlet om beveren. Denne TV-serien ble sendt i NRK i 1997 og 2000. Jeg husker da den første gang ble sendt, hvor engstelig jeg var for at dette skulle være for "sakte" og for lite hipt. Innerst inne hadde jeg tanker om at små barn jo faktisk trenger ro og tid til å få med seg innholdet på TV-skjermen. Jeg ville jo gjerne presentere noe vakkert, noe som rørte seerne, som gjorde dem nysgjerrig på det som lever i naturen. Ikke minst ville jeg presentere noe dyr som barn kanskje ikke hverken hadde sett eller hørt så mye om. Men - dette ble sendt midt mellom to serier av Sesam Stasjon - som var kjempepopulært barne-TV. Ville Seljåsen i det hele tatt merkes? Jeg ble umåtelig glad da Marianne Lystrup skrev følgende i Vårt land: "Norske barn har lært et nytt stedsnavn de siste par ukene: Seljåsen er NRKs stoppested etter Sesam Stasjon. Det har vært en god stopp - nærmest en befriende følelse av å være kommet hjem." Wow. Videre skrev hun nesten en side i avisa, med superlativer. I det hele tatt - tilbakemeldingene var overveldende i flere aviser- til og med i selveste Dagbladet.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page