top of page

Bjoren - sangen om beveren

Bjoren er en stillferdig sang som var med i programmet om beveren, i barne-TV-serien Seljåsen dyretrall og trollevers. Så mange år etter - så syns jeg stadig Egil Ødegård har laget en umåtelig vakker tone til denne teksten. Den er ikke mindre vakker, med et gjennomført arrangement og musikere som spiller på "ordentlige" instrumenter - dette er ikke elektronisk "juks". Produsenten Sigbjørn Nedland fant eksempelvis et dyktig knippe musikere fra Kringkastingsorkesteret. Tenk - på Bjoren er det faktisk med "helt ekte" harpe!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page