top of page

Nils Solheims Ja, en rallargut eg var, fra en konsert sommeren 2016

Sommeren 2016 hadde jeg en konsert sammen med musikerne Oddbjørn Aase, Håkon Aase og Martin Lie Svendsen, på Ottersland gård i Austre Moland, i Aust-Agder. Da fremførte vi utelukkende tradisjonssanger som jeg hadde samlet på 1980-tallet. Her er versjonen av Ja, en rallargut eg var - etter Nils Solheim fra Søndeled. I tidligere innlegg har jeg lagt ut andre varianter, Nils sjøl og gruppa Augandzi. Det er morsomt å høre hvor forskjellig et musikalsk uttrykk kan være, med utgangspunkt i en og samme sang!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page