top of page

Nils Solheim

I forrige innlegg presenterte jeg Nils Solheim og opptaket jeg gjorde med han i 1986, der han sang rallarvisa Ja, en rallargut eg var. Her legger jeg ut et opptak med gruppa Augandzi. Innspillingen var med på en lydkassett gruppa ga ut i 1987, tror jeg det var. Egil Ødegård spilte gitar og arrangerte musikken, Kathleen Grønning spilte fløyte og jeg sang. Vi hadde et samarbeid som pågikk i flere år, og hadde spilleoppdrag på små og store sceniske arenaer, fra opptredener for fire-fem eldre på ulike institusjoner til fullstappet Oslo konserthus.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page