Morgenskjær

November 1, 2016

Morgenskjær en en låt på plata Tein. Melodien er skrevet av Egil Ødegård. Jeg husker ennå dagen da jeg skrev teksten. Det var en tidlig vårmorgen i 1997, rett før 17. mai. Vi bodde den gangen i Fyresdal, i Hauggrend, nord i kommunen. Jeg hadde kjørt mine to yngste sønner til barnehagen i sentrum av bygda. Skuldrene var på ingen måte senket. Jeg så for meg alle de titalls vinduene i det store huset vi bodde, som skulle pusses, bunadsskjorter som skulle strykes, vår- og sommerkolleksjonen av klær som skulle kjøpes inn til smårollingene. DA tittet jeg ut bilvinduet. Knall blå himmel. Grantrær i liene som var dekket av et lite melisdryss av nysnø. Og jeg tenkte at det var en skam å bruke livet på triviell hverdagsproblematikk.

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com