Tuva

Tuva er navnet på en låt på plata Tein, som kom ut i 2000. Jeg erfarte raskt at NRK plukket ut noen få bestemte sanger på denne plata til sine lister, og disse var titt og ofte å høre i forskjellige distriktssendinger i NRK. Tuva var nok den som ble aller mest spilt i radioen. Sangen havnet forresten på Norsktoppen og lå i 9 uker og vaka blant de 4-5 låtene på toppen av lista.

Jeg siterer fra en kommentar jeg skrev i CD-heftet:

Til alle tider har folk vært opptatt av å se inn i fremtiden og i gammel norsk folketro fins mange råd for slikt no' ! De unge piker kunne "ligge på dulebekk" (skjult bekk/underjordisk bekk), og dersom de la ni blomster under hodet, ville de kunne se sin fremtidige livsledsager i drømmen!

Det er nettopp det Tuva gjør!

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square