top of page

Seljåsen dyretrall og trollevers - husflua

Dette er programmet om husflua, i barne-TV-serien Seljåsen dyretrall og trollevers, en serie som ble sendt i NRK i 1997 og 2000. Parallelt ga jeg ut bok og plate med samme tittel som barne-TV-serien. Boka er vakkert illustrert av Pål Thomas Sundhell og Jan Fekjan. Plata ble nominert til Spellemannprisen, som årest beste barneplate. Mye jobb, men mye moro med Seljåsen-produksjonene. Hadde noen hundre Rikskonserter basert på dette materialet. All musikken ble skrevet av Egil Ødegård. Manuset til serien og tekstene til sangene sto jeg for - forøvrig hadde jeg ansvaret for mangt og meget i serien.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page