Seljåsen dyretrall og trollevers - skogmusa

February 16, 2018

Dette er programmet om skogmusa, ett av ti programmer i barne-TV-serien Seljåsen dyretrall og trollevers, som ble sendt i NRK i 1997 og 2000. Serien produserte jeg selv, og hyret inn en et solid TV-team.  Egil Ødegård skrev all musikken til serien, manuskript til selve programmet og tekstene til sangene sto jeg for.  Samtidig ga jeg ut bok og plate med samme tittel som serien. Se rulleteksten på slutten av filmen, så ser du hvor mange dyktige mennesker som var med i produksjonen!

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com