Seljåsen dyretrall og trollevers - kattugla

February 16, 2018

Dette er programmet om kattugla, fra serien Seljåsen dyretrall og trollevers - "min barne-TV-serie". Opptakene ble gjort på Seljåsen, småbruket familien eide - utenfor Arendal. Seljåsen dyretrall og trollevers besto av ti programmer. Serien ble sendt i NRK i 1997 og 2000. Parallelt ga jeg ut både bok og plate, med samme tittel som TV-serien. Egil Ødegård skrev all musikken, jeg skrev sangtekstene og hadde ellers ansvaret for "det meste" ved produksjonen, vel støttet av en dyktig TV-stab.

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com