Augandzi på Gimle gård i Kristiansand, jula 1988 - fjernsynsprogram

February 16, 2018

1. juledag 1988 var gruppa Augandzi med i et juleprogram  fra NRK, på Gimle gård. Programmet var produsert av NRK Sørlandet, som en periode i livet også var min arbeidsplass. Morsomt å se igjen dette programmet. Augandzi spiller her Haugebonden - strofene lærte jeg av Anne Sandnes fra Gjøvdal i Aust-Agder. Den andre sangen "Det var en lørdag aften" (utrolig hvor mange sanger som begynner med disse ordene...) lærte jeg av Torborg Grantangen, fra Gjerstad i Aust-Agder. Det er en flott vise. Den hadde opprinnelig mange flere vers, sa Torborg, men hun husket ikke flere.  Augandzi spilte mange sanger jeg hadde samlet, i regí av Aust-Agder-Arkivet, i 1986-1987. Mye av dette stoffet er forresten nå digitalisert, og foreligger, blant annet i Salaby, et digitalt læremiddel fra Gyldendal Forlag. Det var Egil  Ødegård som lagde alle musikkarrangementene til musikken Augandzi spilte.  Han spilte også gitar. Kathleen Grønning spilt fløyte.

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com