Augandzi på TV i 1987

February 15, 2018

Dette er et opptak fra et Erik Bye-program fra 1987. Augandzi (Anne Grimstad - sang, Kathleen Grønning - fløyte og Egil Ødegård - gitar) var i studio og spilte Rallarvise, en sang jeg lærte av Nils Solheim i 1986. Da hadde jeg et engasjement for Aust-Agder-Arkivet, der jeg intervjuet og lydfestet ca. 300 sanger fra Aust-Agder. Det er morsomt at det går an å finne fram til disse gamle fjernsynsprogrammene. Augandzi var med i flere Erik Bye-programmer. Det er gode minner. Jeg møtte Bye første gang i London i ca. 1970 - da bodde jeg der sammen med min bror og mine foreldre. Han var en kjempe, på mange måter. På 1990-tallet begynte jeg for alvor å skrive tekster - det satt langt inne. Jeg husker Erik Bye ga meg rådet: "En sangtekst skal kunne stå for seg selv, også uten musikk til - det skal være et dikt." Ikke noe dårlig råd, selv om jeg nok mener at en god sangtekst kan bli enda bedre dersom rette komponisten tonesetter den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com