Anne på TV, fra Smegarden camping på Oppdal - 1974

February 15, 2018

Dette er et utklipp fra et program som ble sendt fra Smegarden camping i Oppdal kommune. Odd Grythe var "hovedprogramleder", og reiste denne sommeren rundt i landet og laget programmer fra ulike lokalsamfunn. Jeg ble plukket ut som en av de lokale kreftene som skulle bidra med underholdningen i programmet. Det er festlig at det eksisterer slike gamle opptak, og ganske spesielt å se seg selv i levende bilder fra ca. 44 år siden. Denne opptredenen førte til at Odd Grythe samme året tok meg med på en turné - må ha vært i både Sør- og Nord-Trøndelag. Jeg husker at blant andre Ivar Ruste var med. Det var også Stein Ove Berg.

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com