Anne på TV - i 1974

February 15, 2018

I tida 1972-1975 bodde jeg på Oppdal, et fantastisk sted å bo i disse viktige ungdomsåra. Jeg hadde allerede i mange år vært glad i å synge, og hadde stått foran et publikum,

 

også tidligere, men det var nok på Oppdal det "tok litt av". Jeg sang en stund i ei visegruppe, den hadde vel ikke noe navn, så vidt jeg husker, men de som var med var undertegnede samt to medelever fra Oppdal korrespondansegymnas - Per Terje Larsen og Håvard Killi, samt en lærer på ungdomsskolen, Håkon Sundseth, som døde altfor ung. I 1974 var Landskappleiken på Oppdal. I den forbindelse laget NRK TV direktesending fra Bygdemuseet. Der var den lille visegruppa med - ei uke før jeg fylte 18 år. Det er lenge siden! Morsomt å se slike gamle opptak, særlig frydefullt å høre veldig beskjedne og sjenerte Anne bli intervjuet. Du store tid!

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com