SVEVE

November 25, 2017

SVEVE er i en musikkgruppe som første gang ble til i ca. 2008. Gruppa spiller musikk som er tonesatt av Torgeir Hefre. Tekstene har jeg skrevet, og de er på nynorsk, alle sammen. "Den opprinnelige" SVEVE-gruppa fór med vinden. Nå er SVEVE i gang igjen, med en noe ny besetning. I dag består vi av Torgeir Hefre, som trakterer tangenter, Oddbjørn Aase på, hovedsaklig trommer - som den multiinstrumentalist han er, dukker han også opp med andre instrumenter, som trekkespill og bass, Erling Eriksen spiller bass, og tidvis gitar, og Fru Fjeld er vokalisten. Det er en fryd å spille med disse karene og morsomt å kunne presentere tekster jeg innimellom tenker at jeg mer enn gjerne står for.

 

På bildet ser du f.v Oddbjørn, Torgeir, Anne og Erling

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com