top of page

Vårbris

Det er nå nøyaktig to år siden jeg fikk en kreftdiagnose. Jeg har hatt to operasjoner og er i gang med min andre cellegiftbehandling, med siste kur i midten av juli. Jeg har stor tro på at vi nå har tatt rotta på, og vil fortsette å ta rotta på dritten. Da jeg ble syk valgte jeg å gå på for fullt - med trening, sunt kosthold, gode opplevelser etc. MEN - alle skjønner jo at å få kreft kan skremme vettet av noen og enhver. Selvsagt har jeg engstelige, triste og oppgitte stunder. Det er vel helst min nærmeste som ser meg når leppa henger og alt er kølsvart. Vi som har/har hatt kreft blir så veldig klar over at vi vil være med. Jeg er snart 61 år gammel. Jeg vil være sammen med kjæresten min, med barna mine, med barnebarna mine, med alle jeg er glad! Jeg vil være i naturen! Jeg vil være i kulturen! Lenge, lenge ... For omtrent 17 år siden ga jeg ut plata Tein, med egne tekster og Egil S. Ødegård sin musikk. Et av kuttene het Vårbris. En misvisende tittel. Egentlig burde tittelen vært "De fire årstider" - men den var brukt opp, gitt. Vårbris handler altså ikke bare om våren - også om sommer, høst og vinter. Teksten på Tein var en slags bearbeiding av en tekst jeg hadde skrevet til en skolekonsertproduksjon som het "La jorda leve!". Monn tro om den ikke like gjerne kunne passet til produksjonen "La meg leve!":)

På siste bildet i presentasjonen, er listet opp alle musikerne som spilte på TEIN. Det er to mennesker jeg også gjerne vil trekke fram. Den ene er Sigbjørn Nedland, som kom med gode råd - slik han også gjorde da jeg spilte inn barneplata Seljåsen dyretrall og trollevers. Da var han definert som produsent. På Tein var han en hjelper som steppet inn underveis når prosjektet "gikk i stå". Ingar Helgesen var hovedansvarlig for lydopptakene - all ære til han!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page