Seljåsen dyretrall og trollevers - rådyret

May 4, 2017

 

Her er episoden om rådyret, fra barne-TV-serien min, Seljåsen dyretrall og trollevers. Med i programmet er sangen om rådyrgeita, som nok er en av mine favoritter fra plata. Jeg syns Egil Ødegård her har laget en utrolig vakker tone - som kler det smekre rådyret. Jeg bor på Tjøme. Her er rådyr nok! Jeg ser dem titt og ofte i Utbygda på øya, når jeg rusler hjemmefra - rundt Grevik - utom Moutmarka og over Treidene. Nå i mai-juni føder geita - så nå må vi passe vel på bikkjene!

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com