Sangen om rådyret

May 4, 2017

Jeg legger stadig ut episoder fra barne-TV-serien min, og forsøker samtidig å legge ut de enkelte sangene som hører til hver episode. Det er jo slik at TV-serien først og fremst ville vise barn noen av de ville dyra i skog og mark rundt Seljåsen, ikke bare husdyra våre. Utvalget av ville dyr ble noe tilfeldig - ut fra muligheter vi hadde til å skaffe til veie opptak av dem, men mitt ønske var vel å forsøke å presentere, i hvert fall NOEN dyr som barn kanskje ikke hadde sett eller hørt så mye om. Her er, uansett, sangen om rådyrgeita, i en "hjemmesnekra" filmutgave - i det minste får eventuelle seere muligheten til å lese teksten :) Melodien er  - som vanlig - av Egil Ødegård. Teksten er jeg ansvarlig for.

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com