Sangen om beveren - Bjoren

November 9, 2016

Bjoren er en stillferdig sang som var med i programmet om beveren, i barne-TV-serien Seljåsen dyretrall og trollevers. Så mange år etter - så syns jeg stadig Egil Ødegård har laget en umåtelig vakker tone til denne teksten. Den er ikke mindre vakker, med et gjennomført arrangement og musikere som spiller på "ordentlige" instrumenter - dette er ikke elektronisk "juks". Produsenten Sigbjørn Nedland fant eksempelvis et dyktig knippe musikere fra Kringkastingsorkesteret. Tenk - på Bjoren er det faktisk med "helt ekte" harpe!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com