Sangen om flaggermusa - Pipistrellus

November 4, 2016

Her kommer sangen om Pipistrellus. "Pipistrellus pipistrellus" er det latinske navnet til dvergflaggermus. Plata Seljåsen dyretrall og trollevers ble nominert til Spellemannsprisen i kategorien beste barneplate. Den ble også kjøpt opp av Innkjøpsordningen for fonogrammer, som betød at flere hundre plater havnet på biblioteker, i kulturskoler etc. Det var Sigbjørn Nedland som produserte plata. Han hyret inn en rekke fremragende musikere: Jeg ramser dem opp her - fordi de fortjener en kreditering: Kathleen Grønning (fløyte), Hans Graasvold (banjo), Odd Hannisdal (fiolin), Olaf Kamfjord (bass), Kristin Karlson (fiolin), Tro Erik Langset (bratsj), Anette Myking (fiolin), Joakim Nordin (xylofon og perkusjon), Steinar Ofsdal (fløyte), Hege Rimstad (fiolin), Lena Rist-Larsen (trekkspill), Leiv Solberg (hardingfele), Øystein Sonstad (cello), Bjørgulv Straume (munnharpe), Paolo Vinaccia (perkusjon), Sidsel Walstad (harpe), Ivar Anton Waagaard (piano), Egil Ødegård (gitar) og Torbjørn Økland (gitar). Med slike musikere spredt utover plata måtte det nødvendigvis bli verdt å lytte til!

Jeg har stjålet et bilde fra Seljåsen-boka til denne framstillingen - klippet ut av en side som handler om flaggermusa. Denne flaggermusa er tegnet av Jan Fekjan. Illustratøren Pål Thomas Sundhell laget også fine bilder til boka. 

Og - det er altså jeg som synger alle sangene på plata :)

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com