Nils Solheims Ja, en rallargut eg var, fra en konsert sommeren 2016

November 3, 2016

Sommeren 2016 hadde jeg en konsert sammen med musikerne Oddbjørn Aase, Håkon Aase og Martin Lie Svendsen, på Ottersland gård i Austre Moland, i Aust-Agder. Da fremførte vi utelukkende tradisjonssanger som jeg hadde samlet på 1980-tallet. Her er versjonen av Ja, en rallargut eg var - etter Nils Solheim fra Søndeled. I tidligere innlegg har jeg lagt ut andre varianter, Nils sjøl og gruppa Augandzi. Det er morsomt å høre hvor forskjellig et musikalsk uttrykk kan være, med utgangspunkt i en og samme sang!

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com