Nils Solheim

November 3, 2016

I forrige innlegg presenterte jeg Nils Solheim og opptaket jeg gjorde med han i 1986, der han sang rallarvisa Ja, en rallargut eg var. Her legger jeg ut et opptak med gruppa Augandzi. Innspillingen var med på en lydkassett gruppa ga ut i 1987, tror jeg det var. Egil Ødegård spilte gitar og arrangerte musikken, Kathleen Grønning spilte fløyte og jeg sang. Vi hadde et samarbeid som pågikk i flere år, og hadde spilleoppdrag på små og store sceniske arenaer, fra opptredener for fire-fem eldre på ulike institusjoner til fullstappet Oslo konserthus.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com