Seljåsen dyretrall og trollevers - padda

November 1, 2016

I 1996 og 2000 sendte NRK barne-TV-serien Seljåsen dyretrall og trollevers, en serie der jeg hadde ansvaret for produksjon,  regi, manuskript og var programleder. Serien var på 10 programmer. Opptakene ble gjort på Seljåsen, småbruket min mann og jeg hadde i 6 år. Den lille gården lå utenfor Arendal, og var et "hobbybruk" - som, min santen, også bød på en smule arbeid. Barne-TV-serien viste litt om livet på gården, men først og fremst var hensikten å presentere ville dyr, i skog og mark rundt Seljåsen. Jeg kommer til å legge ut disse programmene her i bloggen, og starter med programmet om padda.- eller "flosken" som minstemann, til storebrorens forferdelse, trodde det var. Det er pussig å se disse filmene nå, så lenge etter. Gutta har, på en måte, gått gjennom en liten forvandlingsprosess - det samme gjelder vel bonden og bondekona!

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com