Tuva

October 31, 2016

Tuva er navnet på en låt på plata Tein, som kom ut i 2000. Jeg erfarte raskt at NRK plukket ut noen få bestemte sanger på denne plata til sine lister, og disse var titt og ofte å høre i forskjellige distriktssendinger i NRK.  Tuva var nok den som ble aller mest spilt i radioen. Sangen havnet forresten på Norsktoppen og lå i 9 uker og vaka blant de 4-5 låtene på toppen av lista.

 

Jeg siterer fra en kommentar jeg skrev i CD-heftet:

Til alle tider har folk vært opptatt av å se inn i fremtiden og i gammel norsk folketro fins mange råd for slikt no' ! De unge piker kunne "ligge på dulebekk" (skjult bekk/underjordisk bekk), og dersom de la ni blomster under hodet, ville de kunne se sin fremtidige livsledsager i drømmen!

 

Det er nettopp det Tuva gjør!

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

February 15, 2018

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Fru Fjeld. Created with Wix.com